BİNGÖL / YEDİSU - Yedisu Çok Programlı Anadolu Lisesi

(0426)3717200
12830 Yedisu/Bingöl
Vizyon
Vizyon ideallerimizdir. Vizyon hayallerimizdir. Vizyon ne olmak istediğimizdir. Bundan yola çıkarak vizyonumuz; - Türk Milli Eğitimi’nin genel ve özel amaçları doğrultusunda, - Atatürk ilkelerini yaşam değeri olarak benimseyen, - Öğrenmenin değerini bilen ve öğrendiklerini sorgulayan, - Bilim ve teknolojiyi yaşamına dahil eden, - Toplumsal değerler ile evrensel değerleri bütünleştiren, - Yabancı dili, dünyadaki bilimsel ve teknolojik gelişmeleri izleyebilecek düzeyde öğrenen, lider ruhlu önderlik vasiflarina sahip öğrenciler yetiştiren bir kurum olmaktır.
Misyon
BİZ; Bilgili, becerili ve kendine güvenen, Bilgi toplumunun gereği akla dayalı değerlere sahip, Bilgi donanımı yüksek, Sorgulayan ve üretken, Önyargılardan uzak bakış açısına sahip, Değişime ve gelişime açık, Kendisi ve çevresiyle barışık, Yarınlara güvenle bakabilen, Lider ruhlu, örnek öğrenciler yetiştirmek için varız.
Henüz bilgi girilmemiştir.
Derslik :10<
Öğretim Şekli :Normal Öğretim
Kalorifer
ADSL (1 Mbit)
Pansiyon Bilgileri
Lojman
8 - 6 sı Kaloriferli 2 si sobalı olmak üzeri 8 lojmanı bulunmaktadır. Lojmanlar Yatılı orta okulu ile ortaklaşa kullanılmaktadır
Ulaşım
sabah saat 8:00 akşamları 17:00 hafta içi her gün servislerle ulaşım sağlanmaktadır. Bingöl´e 130 km uzaklıkta Erzurum´a 105 km ve Erzincan´a 115 km uzaklıktadır.
ilçe merkezinde bulunduğu için yürüme mesafesidir
İlçe Merkezi Yatılı Bölge Ortaokulu Yanı Yedisu/BİNGÖL
İlçe Merkezi