Yedisu Çok Programlı Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 04263717200
WEB http://yedisucpl.meb.k12.tr
Adres : 12830 Yedisu/Bingöl
VİZYON : Vizyon ideallerimizdir. Vizyon hayallerimizdir. Vizyon ne olmak istediğimizdir. Bundan yola çıkarak vizyonumuz; - Türk Milli Eğitimi’nin genel ve özel amaçları doğrultusunda, - Atatürk ilkelerini yaşam değeri olarak benimseyen, - Öğrenmenin değerini bilen ve öğrendiklerini sorgulayan, - Bilim ve teknolojiyi yaşamına dahil eden, - Toplumsal değerler ile evrensel değerleri bütünleştiren, - Yabancı dili, dünyadaki bilimsel ve teknolojik gelişmeleri izleyebilecek düzeyde öğrenen, lider ruhlu önderlik vasiflarina sahip öğrenciler yetiştiren bir kurum olmaktır.
MİSYON : BİZ; Bilgili, becerili ve kendine güvenen, Bilgi toplumunun gereği akla dayalı değerlere sahip, Bilgi donanımı yüksek, Sorgulayan ve üretken, Önyargılardan uzak bakış açısına sahip, Değişime ve gelişime açık, Kendisi ve çevresiyle barışık, Yarınlara güvenle bakabilen, Lider ruhlu, örnek öğrenciler yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR : Henüz bilgi girilmemiştir.
Rehber Öğretmen : 0
Resim Sınıfı : 0
Müzik Sınıfı : 0
Misafirhane : 0
Kütüphane : 1
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 1
Spor Salonu : 1
Öğretim Şekli : Normal Öğretim
Kantin: 1
Yemekhane : 0
Revir : 0
Saatler : 8:30-15:30
Bağlantı : ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer
Lojman : 6 sı Kaloriferli 2 si sobalı olmak üzeri 8 lojmanı bulunmaktadır. Lojmanlar Yatılı orta okulu ile ortaklaşa kullanılmaktadır Sayısı:8
Servis : ilçe merkezinde bulunduğu için yürüme mesafesidir
Ulaşım : sabah saat 8:00 akşamları 17:00 hafta içi her gün servislerle ulaşım sağlanmaktadır. Bingöl´e 130 km uzaklıkta Erzurum´a 105 km ve Erzincan´a 115 km uzaklıktadır.
Yerleşim Yeri : İlçe Merkezi Yatılı Bölge Ortaokulu Yanı Yedisu/BİNGÖL
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Merkezi