Kurum Adı : Yedisu Çok Programlı Anadolu Lisesi
WEB Adresi : http://yedisucpl.meb.k12.tr
Adres : 12830 Yedisu/Bingöl

VİZYON
Vizyon ideallerimizdir. Vizyon hayallerimizdir. Vizyon ne olmak istediğimizdir. Bundan yola çıkarak vizyonumuz; - Türk Milli Eğitimi’nin genel ve özel amaçları doğrultusunda, - Atatürk ilkelerini yaşam değeri olarak benimseyen, - Öğrenmenin değerini bilen ve öğrendiklerini sorgulayan, - Bilim ve teknolojiyi yaşamına dahil eden, - Toplumsal değerler ile evrensel değerleri bütünleştiren, - Yabancı dili, dünyadaki bilimsel ve teknolojik gelişmeleri izleyebilecek düzeyde öğrenen, lider ruhlu önderlik vasiflarina sahip öğrenciler yetiştiren bir kurum olmaktır.

MİSYON
BİZ; Bilgili, becerili ve kendine güvenen, Bilgi toplumunun gereği akla dayalı değerlere sahip, Bilgi donanımı yüksek, Sorgulayan ve üretken, Önyargılardan uzak bakış açısına sahip, Değişime ve gelişime açık, Kendisi ve çevresiyle barışık, Yarınlara güvenle bakabilen, Lider ruhlu, örnek öğrenciler yetiştirmek için varız.

Henüz bilgi girilmemiştir.

Öğretmen Sayısı : 11
Rehber Öğretmen Sayısı : 0
Öğrenci Sayısı : 114
Öğretim Şekli : Normal Öğretim
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 08:30-15:30
Derslik Sayısı : 8 Atölye-İşlik Sayısı : 0
Fen Laboratuarı Sayısı : 1 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 1
Resim Sınıfı Sayısı : 0 Müzik Sınıfı Sayısı : 0
Yabancı Dil : İnternet Bağlantısı : ADSL (1 Mbit)
Hazırlık Sınıfı : 0 Konferans Salonu : 1
Spor Salonu : 1 Yemekhane : 0
Misafirhane : 0 Kütüphane : 1
Kantin : 1 Revir : 0
Lojman Sayısı : 8
Lojman Bilgisi : 6 sı Kaloriferli 2 si sobalı olmak üzeri 8 lojmanı bulunmaktadır. Lojmanlar Yatılı orta okulu ile ortaklaşa kullanılmaktadır
Isınma Şekli : Kalorifer

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Merkezi
Ulaşım : sabah saat 8:00 akşamları 17:00 hafta içi her gün servislerle ulaşım sağlanmaktadır. Bingöl´e 130 km uzaklıkta Erzurum´a 105 km ve Erzincan´a 115 km uzaklıktadır.
Servis Bilgisi : ilçe merkezinde bulunduğu için yürüme mesafesidir
Yerleşim Yeri Bilgisi : İlçe Merkezi Yatılı Bölge Ortaokulu Yanı Yedisu/BİNGÖL